Start GRATIS met Linksome
×
Meld je gratis aan LinksomeLog in
Back to overview

Hoe kan ik mijn verkeer meten?

Linksome biedt de opties om je Google Analytics account en Facebook Pixel ID te koppelen aan je account.

Google Analytics

Koppel je Google Analytics account aan Linksome om ervoor te zorgen dat alle kliks en conversies worden gemeten en terugkomen in je resultaten.

1. Ga naar Instellingen.
  2. Vul je Google Analytics account in.
  3. Klik op Aanpassen.

Heb je nog geen Google Analytics account? Google helpt je hier graag mee!

Facebook Pixel ID

Heb je Facebook Pixel geĂŻntegreerd in je website? Dan kun je deze heel makkelijk koppelen aan jouw Linksome.

1. Ga naar Instellingen.
  2. Vul je Facebook Pixel ID in.
  3. Klik op Aanpassen.

Heb je (nog) geen Facebook Pixel ID, maar is dat wel gewenst? Lees hier hoe je dit kunt doen: Facebook.

UTM parameters

Door verschillende tags toe te voegen aan een link is het verkeer te monitoren in Google Analytics en kun je precies in kaart brengen waar welke klik/conversie vandaan komt. Dat doe je aan de hand van UTM-tags.

Hero Overlay